Koulutushankkeen tavoitteena on lisätä alan toimijoiden tietoisuutta uuden elintarvikeasetuksen vaatimuksista.
Elintarviketieto esiin! -koulutushankkeessa esitetään havainnollisesti, mitä tietoja uusi elintarviketietoasetus edellyttää ruoka-alan yritysten kertovan asiakkailleen. Maa- ja kotitalousnaisten yritysasiantuntijat järjestävät hankkeessa käytännönläheisiä koulutustilaisuuksia ympäri Suomen.
Tilaisuudet on suunnattu kaiken kokoisille ruoka-alan yrityksille.
Koulutukset vuonna 2016
Löydät linkeistä lisätietoja tilaisuuksista ja ohjeet ilmoittautumiseen.
11.2.2016 Seinäjoki, M-Trahteeri Oy, Huhtalantie 2
17.2.2016 Raisio, Raision pääkirjasto, Martinsali
18.2.2016 Pori, Ravintola Liisanpuisto
17.3.2016 Rovaniemi, Lapin Ammattikorkeakoulun Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti
18.3.2016 Kajaani, Kainuun ammattiopisto, Seppälän toimipiste
Hanketta koordinoi Ruokatieto Yhdistys ry kumppaneinaan Elintarviketeollisuusliitto ry. ja Maa- ja kotitalousnaisten Keskus ry. Maa- ja metsätalousministeriö rahoittaa hanketta yhdessä hankekumppanien kanssa.
Hankkeessa valmistuvat verkkotekstit, videot ja powerpoint-esitykset on tarkoitettu ruokateollisuuden, ammattikeittiöiden ja kaupan henkilöstölle, yritysneuvojille, koulutuksen, elintarvikevalvonnan ja järjestöjen ammattilaisille sekä alan opiskelijoille ja opettajille. Elintarviketieto esiin! -koulutusmateriaali ja -kalenteri on löytyy osoitteesta: www.ruokatieto.fi/elintarviketieto .