Ruoka-ala kasvuun -tilaisuus Kokkolassa 3.12. - ilmoittaudu mukaan!

 
Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke kattaa laaja-alaisesti pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämisalat lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Yhteistyön tiivistämiseksi ja eri toimijoiden yhteen saattamiseksi järjestetään maakunnalliset Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudet. Tilaisuuksiin kootaan yhteen ruoka-alan toimijoita ja mietitään, miten kehittämisaloihin liittyvää toimintaa alueella toteutetaan ja onnistuneita käytäntöjä levitetään.
 
Tule kuulemaan, mitä valtakunnallisesti tällä hetkellä tehdään ja miettimään keinoja oman maakunnan kehittämiseen!
 
Paikka: Kruununvoudintalo, Kaarlelankatu 43, 67100 Kokkola
 
Aika: 3.12.2018 klo 12.30 - 16
 
Ohjelma
  • Ruokasektorin koordinaatiohankkeen esittely
  • Lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet – valtakunnallisesti ja maakunnallisesti
  • Eri toimijoiden lyhyet puheenvuorot
  • Yrittäjän puheenvuoro
  • Superhyvä
  • Eeva-Liisa Häkli, Foodwest Oy
  • Miten tästä jatkamme?
 
Kahvitarjoilu klo 12 alkaen. Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa!
 
Ilmoittautumiset 26.11.2018 mennessä http://ty.fi/ruoka-keskipohjanmaa 
 
 
Lisätietoja:
Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus,
paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929
Kirsi Varila, Keski-Pohjanmaan maa- ja kotitalousnaiset,
kirsi.varila@maajakotitalousnaiset.fi, 040 196 4434

Jaa