Pure peruna

Kuva: Laura Riihelä

Maa- ja kotitalousnaisten ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulun yhteisessä Pure peruna -hankkeessa tavoitteena on lisätä perunan vahvuuksien, ominaisuuksien ja käyttömahdollisuuksien tuntemista erityisesti nuorten ammattikeittiötoimijoiden ja nuorten kuluttajien keskuudessa ja siten lisätä perunan kulutusta. Hanketta rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.

Hankkeessa tuotetut ohjeet ja vinkit löytyvät osoitteesta www.maajakotitalousnaiset.fi/pureperuna

Maa- ja kotitalousnaisten ruoka-asiantuntijat järjestävät 15 koulutustilaisuutta yhteistyössä oppilaitosten kanssa sekä nuorille suunnattuja infotilaisuuksia yhteensä 20 kpl ympäri Suomea. Tilaisuuksissa tuodaan esiin perunan ravitsemuksellisia ja ekologisia etuja ja innostetaan nuoria perunan käyttöön.

Seuraava koulutus Helsingissä järjestetään Haaga-Heliassa syksyllä 2017. Lisätietoa: eeva.pajakkala@haaga-helia.fi. Koulutus on suunnattu nuorille ammattikeittiötoimijoille, mutta mukaan ovat tervetulleita myös muut aiheesta kiinnostuneet.

Ota yhteyttä, jos mielessäsi on hankkeen teemoihin liittyvää asiaa, jota haluaisit itse tuoda tai meidän tuovan esiin koulutuksissa tai materiaalissa. Otamme mieluusti yhteystietoja myös postituslistalle, jolla tiedotamme hankkeen koulutustilaisuuksista ja muista ajankohtaisista asioista.

Somessa hankkeen tapahtumia ja sisältöjä voi seurata tunnisteella #pureperuna.

Aineistoja


Yhteydenottopyyntö

Jaa

Artikkelit

Palvelut