Ajankohtainen järjestötoiminta

Ajankohtainen järjestötoiminta

Maa- ja kotitalousnaisten ajankohtaisia kampanjoita ja toimintaa yhdistysten toiminnan suunnitteluun.

Joudumme koko ajan sopeuttamaan toimintaamme koronasta aiheutavien ohjeiden mukaisesti. Yhdistyksissäkin kannattaa hyödyntää sosiaalista mediaa, sähköisiä alustoja, esim. Teams ja vaikka whats app -ryhmiä. 

Ammentakaa ideoita yhdistyksenne toimintaan!

Maa- ja kotitalousnaisilla on vuosittain yhdistyksille suunnattu valtakunnallisia kampanjoita, joita voidaan hyödyntää vuoden toiminnoissa kaikissa yhdistyksissä. Mukavalla toiminnalla tavoitetaan myös muita ihmisiä, jotka voivat olla kiinnostuneita toiminnastamme. Mielenkiintoisia kampanjatapahtumia voi myös hyödyntää yhdistysten jäsenhankinnassa.

Järjestetään Impin päivä 11.6.2022 yhdessä kyläyhdistysten kanssa

Kannustetaan kasvisten käytön lisäämiseen 
Kannustetaan kasvisten, marjojen ja hedelmien eli hevi-tuotteiden käytön lisäämiseen erilaisin keinoin. Tapahtumia toivotaan pidettävän koronatilanne huomioiden myös tänä vuonna 2022 Pieni pala maaseutua -kampanjan ajan.

Pieni pala maaseutua -järjestökampanja 2020 - 2022
Kaksivuotisella Pieni pala maaseutua - kampanjalla Maa- ja kotitalousnaiset kannustaa ja opastaa tekemään konkreettisia ympäristötekoja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja luonnon monimuotoisuuden lisäämiseksi. Lue lisää ohjeita kampanjan toteuttamiseksi otsikon linkistä. 

 

Hukkaruokapöydät
Vuosina 2018 - 2019 on kannustettu yhdistyksiä järjestämään erityisesti Naisvoimaa-viikolla hukkaruokapöytiä. Pöytiä on koottu ympäri Suomen kymmeniä ja ne ovat yhdellä silmäyksellä havahduttaneet pohtimaan oman ruokahävikin määrää. Asia ei vanhene tämän jälkeenkään ja hukkaruokapöytiä voi koota sopivissa tilaisuuksissa jatkossakin. Katso ohjeet.

Aihe liittyy myös näihin

Jaa