Uusin lehti 4/2018

Raparperipiirakka saa makua talkkunasta

Tilamyymälä ilahduttaa Hollolassa

Terhi Kinnari lopetti palkkatyönsä ja perusti tilamyymälän Hollolaan. Pioni ja piironki -myymälän myötä Kinnarin elämä mullistui monella tavalla, positiivisesti. Nyt yritys tuo iloa ja tuhansia asiakkaita paikkakunnalle.

Ruokaneuvot: Kesän maut esiin

Muistatko maitokaalin menneiltä kesiltä? Haluatko uutta ytyä kesän grillauksiin? Maa- ja kotitalousnaisten järjestöpäällikkö Helena Velin kertoo Ruokaneuvoissa kesän mauista. Niitä löytyy sekä kotimaasta että maailmalta.

Multa tekee puutarhan

Kasvualusta on yksi tärkeimpiä asioita kasvien elinvoimalle. Lue tuoreimmasta lehdestä millaisia multauutuuksia on tarjolla ja mitä ominaisuuksia kasvit maalta tarvitsevat. Muista, että mullan voi tehdä myös itse!

Maaseudun mies loi verkoston kotimaiselle marja-alalle

Arktisten aromien pian eläköityvä toiminnanjohtaja Simo Moisio on luonut neljännesvuosisadan ajan vahvaa pohjaa kotimaisille luonnon raaka-aineille. Armeijasta sysäyksen saanut ura ei ole aina ollut helppo. Lue Simon mietteitä tuoreesta lehdestä.

Harjoita intuitiotasi

Intuitio on sisäinen hakukone meillä kaikilla. Intuitiota voi myös harjoittaa, jolloin päätöksenteko helpottuu. Tutustu aiheeseen ja pääse sinuiksi oman intuitiosi kanssa.

 

Jaa