Kuusenkerkästä maitohorsmaan - 10 villiä vihannesta

Miltä maistuvat parsan tapaan valmistetut maitohorsman versot tai voikukka-ketunleipäpesto? Kuusenkerkästä maitohorsmaan -ruokakurssilla tutustutaan kymmeneen villiin vihannekseen – niiden keräämiseen, säilöntään ja käyttöön ruuanvalmistuksessa.
 
  • Luennolla saat tietoa syötäväksi kelpaavista, turvallisista luonnonyrteistä ja villivihanneksista sekä niiden käytöstä ruuanvalmistuksessa.
  • Ruokakurssilla valmistamme erilaisia juomia, välipaloja ja ruokalajeja saatavuuden ja kiinnostuksen mukaan vaikkapa nokkosesta, poimulehdestä, maitohorsmasta ja ketunleivistä. Kursseja järjestetään keväällä ja alkukesästä, kun villivihannekset nousevat maasta. Kurssilla käyetään luonnonyrttejä ja villivihanneksia saatavuuden mukaan. 

Jaa