PUUTARHASUUNNITTELU

Tarvitsetko apua elvyttävän ja inspiroivan puutarhan suunnitteluun?

Puutarhasuunnitelma tehdään asiakkaan haluamalla tarkkuudella. Keveimmillään se on neuvontakäynti tai käsin hahmoteltu suunnitelmaluonnos ja tarkimmillaan koneella piirretty yleis- tai toteutussuunnitelma. Suunnitelma voidaan tehdä myös osaan pihaa tai yksittäiselle istutusalueelle.

NEUVONTAKÄYNTI: Suulliset ehdotukset toimenpiteistä asiakkaan tarpeista käsin. Kesto 1,5-2 tuntia. Hinta: 160 € (sis. alv 24 %). Hintaan lisätään matkakulut 0,43 €/km.

SUUNNITELMALUONNOS: Käsin piirretty luonnos, jossa esitetään olevat rakenteet ja ympäristö huomioiden pihan jäsentely ja toiminnot (kulkuväylät, oleskelualueet, maaston muotoilu, pintamateriaalit, rakenteet ja kalusteet, istutusalueet, valaistuksen ideointi). Luonnospiirustus 1 kpl. Hinta: alk. 450 € (sis. alv 24 %)

OSAPIHASUUNNITELMA: Pihan osan tai yksittäisen istutusalueen suunnittelu asiakkaan haluamassa tarkkuudessa käsin piirrettynä luonnoksena. Istutus- ja hoito-ohjeet tarvittaessa. Hinta: alk 200€ (sis. alv 24 %). Hinta neuvotellaan tapauskohtaisesti suunnitelman tarkkuuden mukaan.

Ota yhteyttä! Autan mielelläni.

Anu Ainasoja,

maisema- ja ympäristöasiantuntija

puh 043 8254 284

anu.ainasoja@maajakotitalousnaiset.fi

Jaa

Ota yhteyttä

Palvelut