Perinteitä ja nostalgiaa tarjolla Kruununvoudintalolla

Keski-Pohjanmaan Maa- ja kotitalousnaiset ovat vuokranneet huhtikuun alusta alkaen Kruununvoudintalo-yhdistykseltä  Kokkolassa sijaitsevan Kruununvoudintalon tilat  juhla- ja kokouspalvelutoimintaansa. Toiminta Kruununvoudintalolla käynnistyy mahdollisimman nopeasti huhtikuun aikana. 
 
Kruununvoudintalossa on järjestetty jo pitkään perinteisiä  juhlatilaisuuksia. Maa- ja kotitalousnaiset tulevat jatkossa tarjoamaan  palvelujaan tässä arvokkaassa ympäristössä ja tuovat talon historiaa  asiakkaille tutuksi tarjoamalla makuelämyksiä tarinoiden kera. Maa- ja  kotitalousnaisilla on siten mahdollisuus kehittää ja edistää  Kruununvoudintalon toimintaa oman järjestönsä arvojen mukaisesti; lähiruoka, paikallinen kulttuuri, ympäristö ja yhteisöllisyys huomioiden. Tiloissa tullaan järjestämään monenlaisia tilaisuuksia ja tapahtumia  perinteitä kunnioittaen, esimerkkeinä perinnepäivät ja elämysillalliset. Tilojen toivotaan myös antavan mahdollisuuden maakunnan (jäsen)yhdistyksille tulla esittäytymään ja järjestämään toimintaa kaupunkilaisille. Lisäksi suunnitelmissa on kesäkahvilan avaaminen. 
 
Keski-Pohjanmaan Maa- ja kotitalousnaiset ovat valinneet Kruununvoudintalolle emännäksi Auli Saukon, Kannuksesta. Tilojen ja  tarjoilujen varaukset hoituvat 1.4.2015 alkaen Auli Saukon kautta, numerosta 043 825 4281.
 
Tervetuloa tutustumaan!
 

Jaa

Materiaalit