Täyteläinen kasvisseljanka tehdään sienistä ja juureksista
Kaalista saa aateloitua juhlaruokaa
Pehmeä ja aromikas vadelmakiisseli nostaa veden kielelle.
Punaherukkapirtelö sopii hyvin aamu- ja välipalajuomaksi
Perunasalaatti on raikas lisuke kesäiseen ruokapöytään.
Perunasta herkullisia pikkupaloja juhlien suupaloiksi
Savukalasta saa ruokaisan lounassalaatin.
Vähän erilainen ja maukas kanakeitto.
Mansikkaherkku
Paistetut muikut kalakukkotwistillä.
Maukas kalakeitto syntyy järvikaloista.
Kaali-porkkanasalaatti on edullinen ja maukas.
Helposti hernekeitto uunissa
Virkisty pirteällä puolukkasmoothiella.
Pehmeä mustikkasmoothie sopii aamu-, väli- tai iltapalaksi sekä jälkiruoaksi.
Hyödynnä keittoon pitkään kypsyviä ruhonosia.
Valmista iso annos kerrallaan
Isosta kattilallisesta riittää ruokaa useaksi kerraksi
Hyrskykulhossa maistuvat kesäiset maut: uudet perunat, hölskytyskurkut ja kala.
Ruokaisa salaatti höysetetään leipäkuutioilla ja broilerilla.